Известие

Collapse
No announcement yet.

Alfa 145 Diesel 99-00 г. мнения и съвети

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Alfa 145 Diesel 99-00 г. мнения и съвети

мисля другата седмица да си зимам нещо такова.. зависки кво ще намеря но някаде 99-00 година..дизел.. климатик/климатроник... нещо да ме посаветвате или някво мнение да дадете? мога да дам някаде 4000-4200
    Alfa Romeo 166 Face 2.4JTD - 150 '04
    Fiat Bravo 1.6 16V - 103 '99

няма да ти стигнат за JTD според мен... поне не алфа 145...може би за Браво има някакъв шанс...
    156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
    http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Потърси малко, в раздела има доста изписано.
      Според мен колата е перфектна за града като динамика/разход, стига да не е на много километри. Затова преди да я купиш, закарай колата на диагностика. Ако си от София - при Бобо. Успех
      sigpicex
      147Q2
      300bhp/606nm
      Gtb2260, fmic, ss exhaust, Eibach springs & anti-roll bars

Comment

Първоначално публикувано от Satanism
        няма да ти стигнат за JTD според мен... поне не алфа 145...може би за Браво има някакъв шанс...
        Колегата пише за JTD, защото от тези години дето си писал дизеловите двигатели на 145 и май и на Fiat-ите са такива - common rail, а не обикновен TD.

Ако намериш JTD 145 за тези пари наистина е доста съмнително дали му няма нещо. Иначе колата е супер. Разхода е добър, обаче тя нафтата стана супер скъпа, но все пак си има далавера. Колата ако я настъпиш тръгва, т.е. не е тромава, ако ти се наложи да потеглиш бързо, да изпревариш си тръгва. Обикновено всички JTD имат почти всички екстри за колата, като изключвам кожения салон, може би някои имат, но аз нямам. Ако намериш такава кола за парите които имаш, задължително трябва преди да я купиш да е прегледаш някъде. След като си се насочил към дизел не очаквай супер спортен автомобил, предполагам това го знаеш.

И да знаеш че ще я вземеш със сърце тази кола, а не толкова със разум
        145 1.9 JTD '99

Comment

Първоначално публикувано от lgancho
          Първоначално публикувано от Satanism
          Колегата пише за JTD, защото от тези години дето си писал дизеловите двигатели на 145 и май и на Fiat-ите са такива - common rail, а не обикновен TD.

Ако намериш JTD 145 за тези пари наистина е доста съмнително дали му няма нещо. Иначе колата е супер. Разхода е добър, обаче тя нафтата стана супер скъпа, но все пак си има далавера. Колата ако я настъпиш тръгва, т.е. не е тромава, ако ти се наложи да потеглиш бързо, да изпревариш си тръгва. Обикновено всички JTD имат почти всички екстри за колата, като изключвам кожения салон, може би някои имат, но аз нямам. Ако намериш такава кола за парите които имаш, задължително трябва преди да я купиш да е прегледаш някъде. След като си се насочил към дизел не очаквай супер спортен автомобил, предполагам това го знаеш.

И да знаеш че ще я вземеш със сърце тази кола, а не толкова със разум

еххх това сърце колко нерви ми изяде... ама какво да се прави!
          Инак колегите са прави JTD е много добър мотор. Наскоро карах такъв и то Алфа, наистина се държеше(вървеше) много прилично и динамично, пък са и доста надеждни!
          Ex ALFA 145 JUNIOR 1.4.16V T.SPARK SeXy Line
          FIAT STILO ABARTH 2.4L 20V 171HP+
          sigpic

Comment

Смятам че за тези пари ще си намериш 145 жтд в прилично състояние,но няма да е първата която срещнеш.И задължително да се прегледа от специалист,защото ако не е добре двигателя,после няма да ти е никак евтино с частите.
            Хайде успех
            Алфа 145 2000г.1.6тс 120кс с чипче
            Кавазаки 1000к 130кс малко повече върви от алфичката

Comment

Силно се съмнявам да си намериш за тези пари, такава година, освен ако не е някаква специална далавера. А и да намериш уж читава - със сигурност си приготви още 1500-2000 отгоре за стандартните неща (ремъци, масла, филтри, гуми, застраховки и т.н.)
              Успех!
              Alfa 145 1.6 TS 16V '99
              Toyota Corolla 1.4 VVTi

Comment

Аз преди месец горе долу си напазарувах едно JTD - вярно, 146 е, ама то почти същото
                Като цяло колегите правилно са ти казали, че приготвената засега сума е мъничка за взимане на хубава кола с този двигател, но пък не се знае - може да излезне нещо неочаквано Задължително я води в сервиз ако се спреш на някоя красавица ..

И да, направи си сметка и за разходите след закупуването - аз примерно откакто съм я взел съм дал около 1200 лв грубо ..

Успех!
                Alfa Romeo 155 1.8TS '93
                Alfa Romeo 146 1.9JTD '99

Comment

Изборът ти е добър, но задължително 1-во я закарай на преглед. Ако си в София при Бобо или във Ванто, но парите които си приготвил може и да не ти стигнат. Аз лично съм доволна от мойта, въпреки, че си имах доста проблеми и частите й не са много ефтини.
                  Alfa Romeo 145 1.9 JTD
                  http://bendidas.hit.bg/

Comment

Първоначално публикувано от Az4o
                    ...аз примерно откакто съм я взел съм дал около 1200 лв грубо ..

Успех!
                    е какво си сменял освен ремъци и ролки
                    _______
                    146 JTD - ex
                    Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Първоначално публикувано от trustworthy

Успех!
                      Регистрация, застраховки, аларма, масла, филтри, ремъци, ролки, подгревни свещи, маркучи на спирачките, изправяне на джанти .. и те се събират полека лека
                      Alfa Romeo 155 1.8TS '93
                      Alfa Romeo 146 1.9JTD '99

Comment

Първоначално публикувано от trustworthy

Успех!
                        Регистрация, застраховки, аларма, масла, филтри, ремъци, ролки, подгревни свещи, маркучи на спирачките, изправяне на джанти .. и те се събират полека лека
                        Моят списък е малко по-голям и дори не съм сигурна точно какво е сменяно.
                        Alfa Romeo 145 1.9 JTD
                        http://bendidas.hit.bg/

Comment

Working...
                        X